AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » Leier

Leier

A fő üzleti területet a beton- és késztermékgyártás, illetve a téglagyártás jelenti. A cégcsoport további tevékenységei közé tartozik az autókereskedelem 6 autóházzal, egy hotel működtetése, gép- és formagyártás, kertészeti termékek előállítása (virágföld- és erdei fakéreggyártás), ingatlanhasznosítás és egy Spar szupermarket üzemeltetése.
 
Leier

1965-ben Michael Leier, a cégalapító, a burgenlandi Horitschonban rakta le alapkövét annak a még ma is folyamatosan bővülő családi vállalkozásnak, amely napjainkban a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen működik.

Michael Leier pályafutását egy horitschoni SPAR üzlettel kezdte, melyet egy  betonüzem létesítése követett 1970-ben. 1980-ban egy újabb betonüzemet hozott létre Frauenkirchen-ben.
Egy olyan ágazatban, melyben az alacsony termékárakhoz képest viszonylag magas szállítási költségek meglehetősen behatárolták a kiszolgálási körzet nagyságát, a vállalat a vasfüggöny időszakában a potenciális piacnak csak a felét fedte le.

Ami az építőanyaggyártást illeti, a termékpaletta rendkívül széles: transzportbeton és különféle betontermékek, kéményrendszerek, mesterfödém, tégla, betoncserép, épületdíszítő elemek, térkövek, környezettechnikai berendezések (csövek, aknák, tisztító berendezések, olajelválasztók), mélyépítő és útépítő elemek, előregyártott termékek (kéregfalelem, készlépcsők, mesterpaneles födémrendszer, garázselemek, görkorcsolyaelemek) előállítása folyik.

 
Internet cím: http://www.leier.hu  
 
 

További gyártók