AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » Rockwool

Rockwool

A Rockwool világelső a kőzetgyapot szigetelőanyagok előállításában.
 

Az egész világon megtalálhatók vagyunk

 

Az 1909-ben alapított Rockwool vállalatcsoportnak jelenleg több, mint 8500 alkalmazottja van. A Rockwool a világ három kontinensén összesen 23 gyárat működtet. Kereskedelmi irodáival, forgalmazóival és üzleti partnereivel pedig az egész világon jelen van. Ennek köszönhetően a Rockwool kőzetgyapotból készült termékei világszerte mindenütt kaphatók. A cég központja, illetve a kutatási, fejlesztési és a környezetvédelmi részlege a Koppenhága közelében fekvő,  Hedehusene nevű dán kisvárosban található.

 

          

 

 

Környezetvédelmi szempontból előnyös

 

A Rockwool szigetelés egyike azon kevés termékeknek, amelyek „működésük” során képesek megtakarítani a kitermelésükhöz és gyártásukhoz szükséges energiaszükséglet akár százszorosát is. A szigetelés így védi a kimerülő energiaforrásainkat,  és a fűtőanyagok minimalizálásával csökkenti a légszennyezést és a CO2-kibocsátást is.

 

 

Az életek védelmében

 

Tűzhatlan termékeink az 1000 °C feletti olvadáspontjuknak köszönhetően egy esetleges tűz során védik az épületszerkezeteket, meggátolják a tűz terjedését. Hő hatására füstöt, mérgező gázokat nem bocsátanak ki.

 

 

 
Internet cím: http://www.rockwool.hu  
 
 

További gyártók