AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » Ursa

Ursa

URSA az Ön partnere szigetelőanyagok és különböző szigetelési rendszerek egy helyről történő beszerzésében. Európában URSA egyike a szigeteléssel foglalkozó vezető vállalatoknak és fő termékeinkkel (üveggyapot, extrudált polisztirol és tekercsek), lefedjük a hő- és hangszigetelés területein létező valamennyi alkalmazási módot.
 

Minőségi termékkel rendelkezünk majnem minden igény kielégitésére a magas-, a mélyépités vagy mennyezetek, falak, padlók  technológiai szigetelése területén. Ez a kínálat első osztályú, egyéni kiszolgálással és probléma megoldási képességgel párosul, mely általában nehezen kombinálható. 

 

 

                                        

 

 A spanyol URALITA Csoport leányvállalataként egy világméretű vállalat erejével rendelkezünk.  A jövőben tovább kivánjuk növelni poziciónkat innovativ termékek, új üzletágak és nemzetközi piaci helyzetünk további erősitése útján. Önök és beruházásaik hasznositani tudják teljesitményünk szinvonalát. Ugyanakkor tiszteletben tartjuk a környezetet. A kiváló minőségű szigetelőanyagok energiát takaritanak meg és csökkentik a szennyező anyagok kibocsátását. Minden bizonnyal ez a feladat a jövőben egyre fontosabbá válik.

 
Internet cím: http://www.ursa.hu  

Gyártó további akciós ajánlatai

 
 

További gyártók