AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » Weber Terranova

Weber Terranova

Weber - a világ vezető habarcsgyártója a legfejlettebb technológián alapuló megoldások teljes skáláját kínálja annak érdekében, hogy a legmagasabb technikai követelményeknek is megfeleljen.
 

A Weber egy 43 országban 10000 dolgozót foglalkoztató nemzetközi csoport, mely a Saint-Gobain tagja. A Saint-Gobaint 1665-ben alapították Franciaországban, mára a világ egyik legnagyobb ipari csoportja lett, 35 milliárd eurós éves árbevétellel és 206 000 alkalmazottal.

 

 
 

A Terranova Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb építőipari márkaneve. Az elmúlt évtizedek alatt eladott több mint 65 millió négyzetméternyi homlokzat tette azt lehetővé, hogy a Terranova fogalommá, a nemesvakolat pedig a hétköznapokban a színes, tartós színvakolatok szinonimájává váljon.

 

 

Termékeink az ország szinte minden pontján megtalálhatók az építőanyag kereskedésekben, tüzéptelepeken és szakkereskedésekben. A piacon töltött évek felgyülemlett és összegyűjtött szakmai tudását és tapasztalatait felhasználva ma már olyan termékpalettával, technológiával és szolgáltatásokkal rendelkezünk, amelyek a homlokzatképzés, homlokzatfelújítás és hidegburkolás teljes területét lefedi.

 

 

Terveink megvalósításához biztos szakmai hátteret ad a Weber vállalatcsoport, amelynek 1993-óta a közép-európai korábbi Terranova leányvállalatok is tagjai.

 
Internet cím: http://www.weber-terranova.hu  
 
 

További gyártók