AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » Wienerberger

Wienerberger

A Wienerberger Téglaipari Zrt. 1990 óta van jelen a magyar piacon a Porotherm Építési Rendszer és a Terca Téglaburkolatok gyártójaként. Legújabb termékcsaládunk a Portherm PROFI termékcsalád, mely 2009-től Dryfix ragasztóhabbal is rendelkezésre áll.
 

Porotherm PROFI

 

Új téglatechnológia Magyarországon: A Porotherm Profi márkanéven forgalomba kerülő, új Wienerberger termékcsalád, a tégla égetését követő csiszolásnak köszönhetően milliméterpontos. Alkalmazásával pontos és kitűnő minőségű, jó hőszigetelő, esztétikus falazat építhető, mindössze 1 mm-es habarcsfugával, a falazás munkaideje pedig akár kétharmadára is csökkenhet. A Porotherm Profi téglák 2007 augusztusában történt piaci bevezetésével egy Németországban 21 éve, Ausztriában 13 éve alkalmazott téglatechnológiát kíván meghonosítani a vállalat Magyarországon. Mivel kivitelezéséhez speciális szaktudás szükséges, a Wienerberger folyamatosan dolgozik egy képzett, minősített kivitelezői háttér megteremtésén.

 

Dryfix image

 

Porotherm Építési Rendszer

 

Porotherm HS – jobb hőszigetelő képességű tégla: 2006 áprilisától kapható a Porotherm HS termékcsalád. A falazóelemekben az üregsorok számát megnövelték, optimalizálták, ezáltal nőtt a hőszigetelő képességük. A rendszer tagjaként számos kiegészítő elem kapható. Porotherm Építési Rendszer: Természetes alapanyagú pince- és külső falazóelemek, válaszfalelemek, nyílásáthidalók, födémrendszer és egyéb kiegészítő elemek, melyek alkalmazásával a ház pincétől a födémig egységes, egymáshoz illeszkedő, homogén, kerámia alapú építőelemekből építhető fel. A tégla – a magyar éghajlati viszonyok mellett - a legoptimálisabb lakóklímát biztosítja a bent élők számára, hőszigetelő és hőtartó képessége a lakóház költséghatékony fenntartását biztosítja.

 

 

Szombathelyi társasház Porotherm HS téglából

 
Internet cím: http://www.wienerberger.hu  
 

További gyártók