AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » Sakret

Sakret

1936 Cincinnati, USA: Arthur C. Avril építõmérnök kifejlesztette a felhasználásra kész szárazhabarcsot, és a SAKRETE nevet adta neki, eredeztetvén a Sack=Sak=zsák és a concrete=Rete=beton. Európában a név SAKRET lett.
 

Avril felfedezésével kezdetben felhasználásra kész, elõrekevert szárazbeton és szárazhabarcs állt rendelkezésre, azóta találmányával és termékeivel az építkezési munkafolyamatok egyszerûsítéséhez, gyorsításához és a minõségi javulásához járul hozzá.

 

 

 

 

 

1966-ban került Európába a SAKRET ötlete. A SAKRET licencet elsõként Németország, Ausztria, Hollandia és Svájc vásárolta meg, és életre hívta a SAKRET Trockrenbeton GmbH & CO KG néven a licence tulajdonos társaságot. Ma a SAKRET Trockenbaustoffe Europa GmbH & CO KG berlini székhelyû társaság 33 európai SAKRET licence használót tömörít.

 

 

 

Sakret egyike a világ legnagyobb szárazhabarcs gyártójának. Európa és Amerika szerte több mint 60 székhellyel van jelen. Európában a SAKRET licence használó vállalatait 26 gyártóbázis szolgálja ki. A fejlõdés nem áll meg, a SAKRET továbbterjeszkedik.

 
Internet cím: http://www.sakret.hu  
 

További gyártók