AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük a Straubinger Kft. honlapján!

 

                               

 

A tarjáni Straubinger Kft. 1987-ben alapított családi vállalkozás. Fő tevékenységünk építőanyagok teljes körű forgalmazása és családi házak generál kivitelezése. Telephelyünk Tatabányától 10 km-re található több 10.000 m2-es alapterületen, melyből 3000 m2 fedett raktárcsarnok és iroda.

 

Fő működési területünk Tatabánya és 50 km-es körzete de az utóbbi években Pest és Fejér megyében is egyre több ügyfelet szolgáltunk ki családi házas építkezése folyamán. Jelenleg kb. 40-42 munkavállalót foglalkoztatunk, 50-50 % -os megosztásban a kereskedelem és a kivitelezés között.  A cég saját darus autókkal rendelkezik melyekkel gyorsan és pontosan tudjuk megrendelőink számára biztosítani a kért anyagokat. 

 

 

 

 Vállalkozásunk kezdetekben csak családi házak építésével foglalkozott, a 90-es évek elejétől már építőanyagok teljes körű forgalmazására is felmerült az igény. Eleinte az építőanyagot kizárólag saját felhasználásra vásároltuk, jelenleg ez az arány már csak 20%, az építőanyagokat 80%-ban magánépítkezőknek illetve kivitelezőknek adjuk el. 

 

 

Versenyképességünk növelése érdekében cégünk a 2008-ban csatlakozott Magyarország egyik legnagyobb építőanyag beszerzési társasághoz a Duna Hungária Zrt.-hez, melynek segítségével kedvező feltételeket tudunk biztosítani a nálunk kapható építőanyagok vásárlásakor ügyfeleinknek.
 
 
 
 
 
Cégünk az építőanyag iparon belül az elsők között próbálta az internet adta lehetőségeket kihasználni. Kémény-rendszerek forgalmazásával foglalkozó honlapunk www.kemeny-online.hu  2006 óta üzemel és az eltelt időszak alatt az ország legnagyobb kémény forgalmazói közé kerültünk.  Céges honlapunk 2007 óta üzemel, főleg falazó, tetőfedő és szigetelő anyagokat értékesítünk rajta. Külön öröm számunkra, hogy Magyarország egész területéről kitudtunk szolgálni családi házas építkezőket Békéscsabától Sopronig. 
 
 
 
 
 
 

Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük:

 

 

Üdvözlettel:

 

Straubinger András

ügyvezető