AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

AKCIÓK TERMÉKCSOPORT SZERINT » Baumit hőszigetelő-rendszerek akciója » Baumit OPEN lélegző hőszigetelő-rendszer akció

Baumit OPEN lélegző hőszigetelő-rendszer akció

Baumit OPEN lélegző hőszigetelő-rendszer akció

A Baumit új, őszi OPEN hőszigetelő-rendszer akciójának segítségével, a vásárlók ezúttal nem csak pénzt takaríthatnak meg, de akár örökre búcsút mondhatnak az otthoni energiapazarlásnak és a falak penészesedésének is. Áprilisi akció: április 30.-ig történő vásárlás esetén 1 havi gázszámláját visszafizetjük!

Gyártó információk: Baumit
Gyártó hivatalos weboldala: https://www.baumit.hu

 

 

 Baumit OPEN lélegző hőszigetelő-rendszer akció 

 

A Baumit hőszigetelő rendszerei és színes vödrös vakolatai nem csak költséghatékony megoldások, de kiváló minőségükkel és tulajdonságaikkal hozzájárulnak a hosszú távú értékteremtéshez is.

A homlokzati hőszigetelő rendszerek piacán a polisztirol alapú EPS rendszerek terjedtek el leginkább, aminek oka a megfelelő ár-érték arány. A jó hőszigetelés mellett viszont egyre inkább előtérbe kerül sok esetben a megfelelő páraáteresztés igénye is. Így került kifejlesztésre egy olyan polisztirolos hőszigetelő rendszer, ahol nem csak a hőszigetelő lemez (openTherm), hanem minden egyes rendszerelem páraáteresztő a ragasztótól (openContact) kezdve az öntisztuló (OpenTop) befejező vakolat rétegig.

 

 

Felhasználási terület:

  • kellemes lakóklímát igénylő épületek
  • nagy páraátbocsátású külső fallal rendelkező épületek
  • nagyobb mértékű beépített nedvességgel rendelkező épületek

 

  

 

 

Baumit OPEN hőszigetelő-rendszer akciós árlista

 

VastagságFehér1. színcsoport2. színcsoport3. színcsoport
10 cm9 925 Ft/m210 125 Ft/m210 500 Ft/m211 025 Ft/m2
15 cm12 300 Ft/m212 500 Ft/m212 875 Ft/m213 400 Ft/m2

A Baumit OPEN hőszigetelő-rendszernél felhasznált anyagok és normáik m2-re lebontva:

 

Baumit OpenTherm hőszigetelő lemez 1m2 / m2, Baumit Opencontact ragasztó tapasz fehér 10 kg / m2, Baumit Open üvegszövet 1,1 m2 / m2, Baumit Open univerzális alapozó 0,2 kg / m2, Baumit Open Stuktúra vakolat kapart 1,5mm stuktúrával 2,7 kg / m2 

 

 

 

 

A táblazatban szereplő anyagnormákat a a nálunk vásárló ügyfelek illetve kivitelezők visszajelzései alapján alapítottuk meg. Úgy gondoljuk, hogy sokkal közelebb állnak a valósághoz mint a legtöbb gyártó és forgalmazó álltal kommunikált anyagnormák.

 

 

 

 

Pontos árajánlatot kérjen elérhetőségeinken a tényleges m2 megadásával! (esetleges más vastagságról is így tudunk tájékoztatást adni.)

  

 

Az árak tarjáni telephelyi átvétel esetén érvényesek!

 

 

Teljes hőszigetelő-rendszer vásárlása esetén egyedi kedvezményt adunk a kért rendszer-kiegészítő elemekre is! (pl: dübel, lábazati sín, üvegszövetes élvédő)