AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

AKCIÓK TERMÉKCSOPORT SZERINT » Rockwool kőzetgyapot szigetelés akciók » Rockwool Deltarock kőzetgyapot szigetelés akció

Rockwool Deltarock kőzetgyapot szigetelés akció

Rockwool Deltarock kőzetgyapot szigetelés akció

A szabadalmaztatott Deltarock Plus éklemezek különösen alkalmasak a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Az éklemezek sarkainak levágásával bármilyen 50 és 100 cm közötti szarufaköz-távolság gazdaságosan kitölthető. Rögzítést nem igényel. Házilagosan, vágási veszteség nélkül beépíthető!

Gyártó információk: Rockwool
Gyártó hivatalos weboldala: https://www.rockwool.hu

 

 

Rockwool Deltarock szigetelés akció

 

TERMÉKLEÍRÁS

 

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, gyárilag derékszögű háromszög alakra vágott, csupasz kőzetgyapot lemez.

 

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

 

A szabadalmaztatott Deltarock Plus éklemezek különösen alkalmasak a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Az éklemezek sarkainak levágásával bármilyen 50 és 100 cm közötti szarufaköz-távolság gazdaságosan kitölthető. Rögzítést nem igényel. Célszerű páraáteresztő tetőfólia alkalmazása és a teljes szarufamagasság kitöltése. Házilagosan, vágási veszteség nélkül beépíthető!

 

 

 

 

A ROCKWOOL DELTAROCK KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI

 

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

 

 

 

Rockwool Deltarock kőzetgyapot akciós árlista

 

Megnevezés

Csomagolási egység

Bruttó akciós ár

Rockwool Deltarock 10 cm

3,6 m2 / csomag

2800 Ft / m2

Rockwool Deltarock 12 cm

3,0 m2 / csomag

3360 Ft / m2

 

Rockwool Deltarock 15 cm

2,4 m2 / csomag

4200 Ft / m2

 

Rockwool Deltarock 20 cm

1,8 m2/csomag

5600 Ft / m2

 

 

 

Szállítási információk:

 

 

Az árak tarjáni telephelyi átvétellel érvényesek, legalább 20 m3 és teljes raklap rendelése esetén ingyenes házhoz szállítás!