AKCIÓK

Akciós ajánlatunk

Tekintse meg akciós építőanyag kinálatunkat!

GYÁRTÓK » Masterplast

Masterplast

A magyar tulajdonú Masterplast több mint 10 éve, 1997-ben kezdte meg működését építőanyag nagykereskedelem főprofillal. Napjainkra a vállalat tevékenységével a teljes közép-kelet-európai régióban jelen van
 

 A cégcsoport 15 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal - Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Kína, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Montenegró,  Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna.


A Masterplast termékeivel teljes körű megoldásokat nyújt a hő-, hang- és vízszigetelés, tetőfedés, valamint a szárazépítészet területén. A Masterplast ISO és TÜV minősítéssel rendelkező termékei leányvállalatain és partnerein keresztül Európa minden piacán, sőt Európán kívül is megtalálhatók. A vállalat folyamatosan fejleszti gyártási technológiáit, szélesíti termékpalettáját és szolgáltatásai körét.

 

 

 
A Masterplast 6 termékcsoportban, több mint 1000 ISO és TÜV minősítéssel rendelkező terméket kínál.

 

 

1. Thermomaster homlokzati hőszigetelő rendszer
2. Tetőfedés
3. Hő- és hangszigetelés
4. Vízszigetelés
5. Szárazépítészet
6. Vakolóprofilok és kiegészítők

 


A fejér megyei Sárszentmihályon működő vállalat 2004-ben a heves megyei Kálon és 2008-ban a szerbiai Szabadkán saját gyártóbázist hozott létre.

 

 

A Masterplast emellett az alábbi országokban rendelkezik hivatalos exportpartnerekkel: Anglia, Észtország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lettország, Litvánia, Olaszország, Oroszország, Szlovénia, Törökország.
Masterplast üzleti filozófiájának középpontjában a vevőközpontú szemlélet, folyamatos fejlesztés és a
gondosan kiépített partnerkapcsolatok állnak.

 

 

 
 
Internet cím: www.masterplast.hu  
 

További gyártók